Georgia Association of Professional Private Investigators Fall Conferenced Event Schedule November 8, 2019

Start Time	End Time	Task	Duration
7:30 AM	8:00 AM	Registration/Breakfast	45 MIN
7:55 AM	8:00 AM	Welcome and opening remarks	15 MIN
8:00 AM	10:00 AM	Critical Analysis of Complex Custody & Parental Alienation -	2 HRS
		Caryn S. Fennell and Lacey Briasco	
10:00 AM	10:15 AM	Vendor Introductions and Industry Update	15 MIN
10:15 AM	10:30 AM	Break and Visit with Vendors	15 MIN
10:30 AM	11:30 AM	Introduction to Elder Abuse for Investigators - David Blake	1 HR
11:30 AM	12:45 PM	Lunch on Your Own – Visit with Vendors	1 HR
12:45 PM	1:45 PM	Introduction to Elder Abuse for Investigators (Cont.) - David	1 HR
		Blake	
1:45 PM	2:15 AM	Introduction/Vote for Board of Directors and Break	30 MIN
2:15 PM	3:15 PM	Legal Considerations in the Use of Drones for Investigative	1 HR
		Purposes - Sergeant James Hoos	
3:15 PM	3:30 PM	Break	15 MIN
3:30 PM	4:30 PM	Legal Considerations in the Use of Drones for Investigative	1 HR
		Purposes (Cont.) - Sergeant James Hoos	
4:30 PM	4:45 PM	Evaluations and Wrap-Up	15 MIN